Viziunea BMW Group asupra viitorului

Viziunea revine

Conținutul

  Cum trebuie să arate un ceas în viziunea Audi 17 SeptembrieCazurile în care departamentele de design ale producătorilor auto se aventurează în proiecte mai puţin corelate cu lumea maşinilor sunt destul de frecvente.

  viziune despre 4 ce înseamnă tratamentul păduchilor

  De această dată designerii Audi şi-au dorit să ne arate cum ar trebui să arate un ceas, desenat prin prisma principiilor şi liniilor de design ale mărcii din Ingolstadt. În Elveţia, desigur, unde altundeva? Dar haideţi să revenim la ceasul creat de cei de la Audi.

  viziunea revine ce poate afecta viziunea

  Acum câteva luni bune, atunci când a prezentat conceptul Audi ultra, Audi spunea că viitoarele sale modele nu-şi vor ascunde elementele de structură interioară, ci le vor expune cu mândrie pentru a-şi exterioriza progresul prin tehnologie. Asta face şi noul ceas creat de ei – vine cu un exterior transparent, care permite afişarea întregului mecanism tehnic care asigură funcţionarea ceasului.

  viziunea revine

  Ceasul măsoară 30 cm înălţime. Vor fi produse doar de exemplare ale acestuia.

  exerciții pentru video de acuitate vizuală

  Audi nu menţionează deocamdată preţul ceasului, dar, judecând după faptul că alte modele de ceasuri viziunea revine masă Erwin Sattler pornesc de la aproximativ 5, euro, iar aici vorbim de o ediţie limitată, preţul va fi unul deloc accesibil Ilie Toma.