Performerii în afaceri – viziunea și acțiunea alergătorului de cursă lungă

Viziunea alergătorului

tratamentul cataractei cu viziune nouă

Teodor Brateș A devenit demult un loc comun constatarea potrivit căreia nimic nu este mai convingător decât propriul exemplu, propria experiență în identificarea și promovarea de soluții menite să asigure cote tot mai înalte de performanță în activitatea economico-socială la nivel micro-economic; adică, în principala sferă de acțiune a profesioniștilor contabili.

Conștientizarea acestui fapt este confirmată, în ultima perioadă, de dezbaterile și concluziile formulate cu prilejul unui număr în creștere de manifestări publice. Se poate vorbi, deci, despre conturarea unui veritabil curent de opinie favorabil cunoașterii și extinderii experiențelor companiilor de top.

Incontestabil, pe prim-plan se viziunea alergătorului priceperea de a viziunea alergătorului într-o manieră modernă cu informațiile, de la colectarea și sintetizarea acestora până la interpretarea lor corectă în vederea adoptării de obiective realiste, cu șansele cele mai mari de succes. În această sferă de preocupări, elementul cel mai caracteristic îl constituie pentru întreprinzători, pentru manageri, cum se vindecă miopia vederii permanent, sistematic la cunoștințele și probitatea celui mai important consilier — profesionistul contabil.

De la percepția empirică a mediului în care funcționează firma aici intuiția și talentul au un rol esențial se trece la stadiul superior, cel al acumulării și valorificării cunoștințelor și metodologiilor care stau la baza viziunii de largă perspectivă.

viziunea alergătorului

Identificăm aici transpunerea în economie a mentalității alergătorului de cursă lungă. Aceste considerații, inspirate de realitatea și actualitatea nemijlocită au un corespondent direct în evaluările proprii ale liderilor din lumea afacerilor privind direcțiile principale de acțiune care au permis și — cu siguranță — vor permite pe termen mediu și lung menținerea a mii de firme în situațiile economico-financiare pozitive în contextul unor evoluții previzibile, la viziunea alergătorului locală, națională, regională, europeană și mondială, așa cum relevă și colegii de breaslă, care acordă interviuri publicației viziunea alergătorului.

Viziunea alergătorului Alergătorul Fericit are la bază experiența personală a autorilor, David și Megan Roche, alergători și antrenori deopotrivă, pentru care alergarea a însemnat un proces de autocunoaștere transformat, în cele din urmă, în însuși motorul fericirii de zi cu zi. Cartea tratează tema alergării din două perspective: una care ține de motivele pentru care vrem să devenim alergători, viziunea pe termen lung și modul cum introducem acest sport în existența noastră de zi cu zi, iar cea de-a doua care ține de tehnica alergării, creșterea performanței până la limita evitării accidentărilor, raportul dintre alergarea în forță și alergarea ușoară, programul ideal de antrenament, depășirea crizelor și concentrarea pe procesul alergării rapide și ușoare.

Dacă ar fi să desprindem concluzii din sondajele de opinie, din dezbaterile în forurile instituționalizate pe dialog social, atât teritoriale, cât și sectoriale, din manifestările evocate, vom constata, cu siguranță, preocuparea principală a participanților, și anume dobândirea și consolidarea statutului de întreprindere inovativă, cu toate componentele acesteia.

Rezultatele companiilor care se află pe podiumul performanțelor sunt, într-o tot mai mare măsură, efectul conceperii și aplicării unor politici investiționale, centrate pe promovarea noilor tehnologii nu numai pe componenta lor științifico-tehnică, ci și pe cea umană.

Declarația săptămânii

Antreprenorii performanți au acționat și acționează simultan pentru asigurarea resurselor umane și materiale, care să le permită — și în viitor — să facă față, deopotrivă, provocărilor, riscurilor, oportunităților generate de societatea bazată pe cunoaștere, cu nucleul ei cel mai dinamic definit prin conceptul de eră digitală.

Nu este deloc întâmplător că, începând cu start-up-urile, continuând cu IMM-urile care nu numai că au supraviețuit, ci și-au consolidat pozițiile pe piața internă și pe cea externă, încheind cu marile companii cu capital românesc și străin, antreprenorii au pus accentul pe pregătirea din timp a personalului în vederea întâmpinării zilei de mâine cu o forță de muncă înalt calificată cât mai bine plătită, formată în spiritul competitivității și asumării de viziunea alergătorului raționale.

produse necesare viziunii dacă viziunea mea este 200

În același timp, au recurs și recurg la surse alternative de finanțare a investițiilor, viziunea alergătorului spre crearea și creșterea ponderii surselor proprii, ca urmare a unei politici raționale de alocare a profitului. Performerii din sectorul de business anticipează, și pentru acest an, o majorare semnificativă a cifrei de afaceri în condițiile în care se va manifesta mai multă grijă față de evoluția ratei profitabilității, date fiind și creșterile de costuri, inclusiv cu forța de muncă.

distanta pentru masurarea acuitatii vizuale fizioterapie pentru miopie

Ce ar mai fi de remarcat? În acest mod, se diminuează vulnerabilitățile și se potențează oportunitățile, în condițiile formării și afirmării mai puternice în economie, în întreaga societate, a unei veritabile clase antreprenoriale permanent deschise la nou, capabile să se adapteze la mutațiile care au loc în lume, uneori chiar în condiții dramatice.

ceea ce înseamnă vedere 1

În acest fel, viitorul afacerilor de succes în România se conturează tot mai limpede prin ceea ce se întreprinde pozitiv, în prezent, într-o atmosferă de optimism rațional. Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator.

February 25, 0 Nu doar că am găsit o carte despre alergare pe care am citit-o pe nerăsuflate, ci am și descoperit un om cu talent de povestitor care vorbește despre eșec, despre puterea de a te ridica și de a o lua de capăt, chiar și atunci când tocmai el credea că nu va mai alerga la niciun maraton. Cartea scrisă de viziunea alergătorului maratonist american Meb Keflezighiîmpreună cu jurnalistul Scott Douglas, 26 de maratoanee plină de lecții de viață și prezintă o călătorie despre perseverență, strădanie și despre muncă zilnică pentru a da ce e mai bun. Cartea o poți cumpăra de aici: fie pentru tine, fie pentru un prieten care aleargă. Pe lângă faptul că Meb Keflezighi este câștigătorul a patru medalii olimpice, el dezvăluie în această carte lecțiile pe care le-a învățat din fiecare din cele 26 de maratoane pe care le-a alergat în întreaga lui carieră.

Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!

Unde, în ultimii ani, echipa din care face parte a estimat valoarea a sute de mii de proprietăți rezidențiale din întreaga țară. Din vorbele lui se vede clar că îi place ce face și reușește să găsească timp și pentru familie, prieteni și pasiuni. Îi place să călătorească, să gătească și să facă sport, participând, încă dinla mai multe maratoane și semimaratoane. Alături de zeci de colegi de la Colliers, Gabi va participa și pe 13 octombrie la Maratonul Internațional București.