Cele mai grave afectiuni provocate de sedentarism

Viziune sedentară

Conținutul

  Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Cercetătorii au analizat viziune sedentară rolul avut de influenţele genetice şi familiale, monitorizând scorurile obţinute de fraţii acestor candidaţii şi, de-a lungul timpului, legătura dintre scorurile iniţiale şi succesul avut la vârsta mijlocie, care ia în considerare factori precum nivelul educaţional şi satisfacţiile profesionale.

  miopie vizuală și hipermetropie în același timp sunt lentile dăunătoare vederii

  Cercetătorii, coordonaţi de medicul Georg Kuhn, au declarat că rezultatele acestui studiu demonstrează o legătură puternică între practicarea exerciţiilor de fitness cardiovascular şi dezvoltarea inteligenţei, dar nu şi între exerciţiile de întărire a muşchilor şi nivelul inteligenţei.

  Posibilitatea comparării scorurilor obţinute de gemeni a fost o altă realizare importantă a acestui studiu, care le-a permis cercetătorilor suedezi să elimine "influenţele genetice, sociale şi familiale".

  cum să îmbunătățiți vederea urgent

  Georg Kuhn a explicat faptul că la acest studiu au participat câteva mii de gemeni, iar oamenii de ştiinţă au putut să constate că, în medie, fratele mai activ din punct de vedere fizic avea şi viziune 2 dioptrii coeficient de inteligenţă mai ridicat.

  Cercetătorii au afirmat, totodată, că, în acest moment, nu pot preciza dacă băieţii activi tind să fie mai inteligenţi sau dacă băieţii inteligenţi tind să fie viziune sedentară activi din punct de vedere fizic şi că pentru clarificarea acestei chestiuni sunt necesare mai multe studii suplimentare.

  viziune sedentară miopie vizuală plus sau minus