John Locke

Viziune înnăscută,

Conținutul

  Luni, 10 februarieActualitate Internaţional Homosexuali Foto: pixabay.

  viziune înnăscută viziune plus medicină

  Matthew Tomlinson, un fermier din West Yorkshire, nordul Angliei, scria în ianuarie în jurnalul său că homosexualitatea este înnăscută și că pedepsirea acesteia prin moarte este ceva crud.

  Fermierul răspundea astfel informațiilor apărute în presă conform cărora un chirurg fusese executat pentru practici homosexuale, ceva des întâlnit în acele timpuri.

  miopia progresiva sintomas viziune 2 5 miopie

  Descoperirea a pus istoricii pe gânduri prin prisma faptului că oamenii de atunci împărțeau în mare măsură opinia că homosexualitatea era anormală.

  Atitudinea fermierului poate fi considerată una mai modernă decât a celor aproximativ 70 de guverne din toată lumea care încă incriminează homosexualitatea. Fermierul miopia trece mai departe de atât într-un pasaj din jurnalul său, întrebându-se de ce Dumnezeu ar fi creat oameni atrași de același sex, pentru ca mai apoi să dicteze în favoarea pedepsirii lor.

  viziune înnăscută durere de vedere încețoșată la temple

  Descoperirea pasajului din jurnalul fermierului viziune înnăscută fost făcută de Eamonn O'Keeffe, un cercetător de la Universitatea din Oxford, în timp ce căuta mai multe informații despre rolul muzicanților britanici în timpul războaielor napoleoniene. Citeste doar ceea ce merita.

  Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.