colibri – VIP Magazin

Viziune colibri. 1000 - 1100 €

Conținutul

  Orange România lansează pe 9 mai abonamentul Colibri Mix, un serviciu inovativ şi unic în România, ce oferă acces mobil la internet atât pentru smartphone, cât şi pentru tabletă sau laptop.

  Livrare cu verificare Descriere Accesoriu handmade pentru obiective foto. Având atașat elastic, se pliază pe obiective cu diametru de la 5 cm la 9 cm. Materialul utilizat este bumbac, doar ochișorii sunt din plastic.

  Clienţii pot avea acces la internet mult mai uşor şi mai practic, fără a încheia mai multe abonamente, ci utilizând unul singur, valabil pentru toate dispozitivele.

  Colibri Mix oferă clienţilor acces mobil la internet pe două cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartelă SIM care poate fi folosită pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei şi o cartelă SIM care are deja activat un abonament de voce şi care poate fi folosită pentru conectarea la internet a smartphone-ului.

  viziune colibri

  Noul abonament oferă un singur volum de trafic inclus cu o viteză de acces de până la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat în funcţie de preferinţele şi necesităţile clienţilor, pentru smartphone şi tabletă sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce diferă între ele în funcţie de traficul inclus: Colibri Mix 11 11 euro[1] cu trafic inclus de 1 GB, Colibri Mix 14 14 viziune colibri cu trafic inclus de 2 GB,  Colibri Mix 19 19 euro cu trafic inclus de 6,5 GB şi Colibri Mix 39 39 de euro cu trafic inclus de 15,5 GB.

  viziune colibri

  Un beneficiu în plus pentru ultimele 3 tipuri de Colibri Viziune colibri este opţiunea Cost Control, prin care, viziune colibri depăşirea traficului inclus, clienţii au trafic nelimitat la o viteză de până la Kbps şi garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar. Clienţii pot păstra viteza de navigare ridicată până la 21,6 Mbps şi după depăşirea traficului inclus, prin activarea unei opţiuni de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

  De asemenea, împreună cu abonamentele Colibri Mix, clienţii pot achiziţiona la preţuri speciale smartphone-uri, tablete sau laptopuri: telefonul Viziune colibri Optimus Black de la 79 euro, tableta Samsung Galaxy Tab de la euro sau laptopul Acer Aspire de la euro.

  Daca esti o persoana care-si doreste sa evolueze si sa lucreze intr-un mediu fain, te rugam sa citesti in continuare! Iata cum stii daca job-ul este pentru tine: Ai bune capacitati organizatorice? Esti empatic si iti place sa interactionezi cu oamenii? Iti place sa planifici lucrurile pana in cel mai mic detaliu? Iti place sa solutionezi dificultati si gasesti rapid solutii?

  Din ce în ce mai multe persoane folosesc în activităţile lor multiple dispozitive portabile pentru a se conecta la internet oriunde s-ar afla. Pentru clienţi, va fi mai practic şi mai uşor să utilizeze acelaşi abonament de internet mobil pentru smartphone şi laptop sau tabletă.

  Viziunea noastră este aceea că, mai devreme viziune colibri mai târziu, toate dispozitivele portabile de tip telefon, laptop sau tabletă vor beneficia de conectare mobilă la internet. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www. Pacienții cu boli ale vederii recomandate.

  ce picături pentru ochi pentru vedere viziunea începe să se dubleze