Fotografii relevante fără drepturi de autor

Vedere fericită. Sfaturi pentru o viata fericita

vedere fericită

Albert Ellis ne ofera urmatoarele sfaturi pentru o viata rationala si fericita Daniel David — Tratat de psihoterapii : 1. Sa doresti si sa faci tot ceea ce depinde de tine pentru ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu, dar in acelasi timp sa tii minte ca nu scrie nicaieri ca lucrurile trebuie cu necesitate sa se intample asa cum vrei tu; 4. Nu uita ca ar fi de dorit ca toti ceilalti sa te trateze corect, dar asta nu inseamna vedere fericită si trebuie cu necesitate sa o faca; 5.

Ferma 21 iunie 2020

Nu uita ca ar fi de dorit sa reusesti in tot ceea ce faci, dar asta nu inseamna ca si trebuie cu necesitate sa reusesti; 6. Nu uita ca ar fi de dorit ca viata sa fie usoara si dreapta, dar asta nu inseamna ca si trebuie cu necesitate sa fie asa; 7.

Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca esti fara valoare ca om, ci doar ca ai avut un comportament mai putin performant, care, probabil, poate fi imbunatatit; 8.

vedere fericită viziune nouă astigmatism

Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca este o catastrofa cel mai rau lucru vedere fericită ti se poate intamplaci este doar un lucru neplacut poate chiar extrem de neplacutfara ca asta sa insemne totusi ca este cel mai rau vedere fericită care ti se poate intampla si ca nu te mai poti bucura de viata; 9. Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, poti tolera asta si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, desi este mai greu la inceput; Nu uita ca este placut sa ai aprobarea si dragostea celorlalti  si fa tot ceea ce este omeneste posibil sa le obtii, dar aminteste-ti ca si fara ele te poti accepta ca fiinta umana care are dreptul sa se bucure de viata; Nu uita ca este de preferat sa faci lucrurile perfect, dar este omeneste sa gresesti.

  • Adolescent din punct de vedere al medicilor
  • Deşi procentul este mic, este o influenţă semnificativă având în vedere alţi factori de mediu şi genetici la care cuplurile sunt expuse.
  • GHID PENTRU O VIATA FERICITA – Vedere Intuitiva %
  • Studiu: Gena care îi face pe oameni să aibă o căsnicie fericită | bodyandbijoux.ro

Nu uita ca oamenii reactioneaza asa cum doresc ei, nu cum doresti tu, si aminteste-ti ca si ei, ca si tine, nu sunt perfecti. Introdu Comentariu Adresa ta de email nu va fi publicată.

solvent și viziune exerciții de viziune asupra dezvoltării

Caută după:.