Oftalmologii de la SJU Craiova au plătit pentru echipamente din banii lor

Oftalmologie plătită. Meniu cont utilizator

Conținutul

  oftalmologie plătită

  Cum au devenit milionari doi medici români, soţ şi soţie Autor: Razvan Muresan Postat la 09 octombrie afişări Tweet Prima oftalmologie plătită privată din oftalmologie în România a ajuns, după 20 de ani de la start, dintr-un cabinet închiriat în Pantelimon la trei clinici în cea mai scumpă zonă a Bucureştiului.

  Soţii Ozana şi Cristian Moraru spun că nu se văd făcând altceva, iar investitorii care vin să le cumpere Un rezident la spitalul de oftalmologie din Bucureşti şi un medic de aceeaşi specialitate care profesa la Giurgiu au decis în să renunţe la slujba prost plătită diagnosticul problemelor de vedere stat şi să muncească pe cont propriu.

  Au închiriat două cabinete şi o sală de operaţii într-o policlinică din cartierul bucureştean Pantelimon şi au început să ofere intervenţii oftalmologice în regim ambulator.

  devalorizarea vederii

  La acea vreme, pentru o operaţie de cataractă la un spital public pacientul stătea internat chiar şi o săptămână. Primele aparate au fost cumpărate la mâna a doua cu ajutorul unui partener din Olanda, însă au făcut rapid diferenţa dat fiind că spitalele publice nu aveau astfel de sisteme în dotare.

  De ajutor au fost deschiderile de clinici în alte specialităţi medicale, care au determinat pacienţii să înţeleagă că un serviciu medical oftalmologie plătită fi furnizat şi altfel decât oftalmologie plătită. În rest, se procedează ca acum 20 de ani.

  refacerea exercițiilor de vedere pentru astigmatism nodul fericirii și secretele viziunii perfecte

  În sectorul oftalmologic, concurenţa a apărut abia după anul Am vrut ca toate cele trei centre să fie grupate în acelaşi loc ca să ne fie mai uşor. Soţii Moraru spun că au câştigat bani încă de la început, dar abia după au început să obţină profit, investind din nou într-un aparat de operare a miopiei, de Anul le-a adus primul milion de euro la capitolul venituri, iar primul milion de euro profit avea să vină patru ani mai târziu.

  oftalmologie plătită