Cum ajungi la Clinica oftalmologică Microchirurgia ochiului cu Autobuz?

Microchirurgia ochiului

Mihai Viteazu Nr.

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din Chișinău. Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie Transport public către Clinica oftalmologică Microchirurgia ochiului în Chişinău Te întrebi cum să ajungi la Clinica oftalmologică Microchirurgia ochiului în Chişinău, Moldova? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Clinica oftalmologică Microchirurgia ochiului cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Feodorov, ce împlinește 30 de ani de activitate medicală, cercetare și succese în ceea ce privește elaborarea unor noi metode în domeniul oftalmologiei, a răspuns nevoilor tale de sănătate și este prezentă pe piața serviciilor medicale din România. Clinica din Cheboksary este dotată cu aparatură modernă de diagnosticare și operare care face posibilă efectuarea cu succes a unor intervenții chirurgicale dintre cele mai variate și pentru tratarea celor mai complexe afecțiuni: Corecția strabismului Transplant de cornee, tratamentul afecțiunilor corneei, corpului vitros și retinei Glaucom Metoda originală de tratare a keratoconusului Tratamentul chrurgical al miopiei și al hipermetropiei Bolile neoplazice ale ochiului Ambliopie, microchirurgia ochiului nervului microchirurgia ochiului, sinuzite maxilare cronice etc.

clinică oftalmologică laser-viziune

Contactează-ne acum! Medicii clinicii efectueaza de 2 ori pe an aprilie si septembrie consultatii in Romania in colaborare cu medicii romani Detalii despre intervențiile chirurgicale, investigațiile necesare, deplasarea la centru, cât și întocmirea actelor trebuincioase obținerii vizei pentru Federația Rusă, însoțirea până la centru și alte informații puteți obține de la reprezentantul nostru oficial în România, Vera Iliescu.

diagramă de test oftalmolog

Ultimele recomandări de la pacienți: Madalina Ungureanu, 51 ani Părerea generală: Foarte mulțumit Profesionalism si multa omenie!

Am ajuns la aceasta clinica cu nepotelul in varsta de 1an si 7 luni are miopie mare-7 D.

îmbunătățiți vederea cu exerciții oculare

Dna dr a spus ca e prea mic sa se poata pronunta momentan,sa revenim cand va avea 3ani. Bineinteles,sa poarte ochelarii pana atunci,ochelari ce i-au fost prescrisi inca de la 9luni. Ce m-a frapat a fost faptul ca nu au luat niciun ban pt asta,ceea ce la Bucuresti,la clinici de renume nu s-a intamplat Ce m-a facut sa zburd de fericire a fost faptul ca ni s-a dat o speranta,ca se poate face ceva pt micut dupa microchirurgia ochiului de 3 ani.

solvent și viziune

La niciun dr. Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a indrumat pasii spre dvs si va multumim din inima pt faptul ca sunteti niste oameni minunati si profesionisti pe masura! Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Operatia cu LASER EXCIMER, prezinta dr. Ioan Stefaniu