Facilitati de tratament

Hipermetropie laser. Tratamente cu laser - Oftalmo Laser & Optic Lens Oradea

hipermetropie laser vizualizare în latină

Un sat din Germania luptă pentru supraviețuire Din dorința de a nu mai purta ochelari sau lentile de contact, Cristina s-a programat la începutul anului la o intervenție cu laser. La scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie au început şi problemele.

Pentru a scăpa de aceste simptome, Cristina a luat calmante şi picături. A scăpat de dureri, însă specialiştii spun că sunt cazuri în care hipermetropie laser simptome persistă şi chiar se agravează.

LASIK: ce ar trebui să știți despre operația de corectare a vederii

Cea mai de temut complicație este decompensarea corneei care presupune transplant de cornee", explică dr. Mihaela Coroi, medic oftalmolog. Există cazuri în care problema care a adus pacientul pe masa operaţie să revină după doar câteva luni de la intervenţia chirurgicală.

Ceea ce nu înseamnă, totuşi, că operaţiile cu laser pentru corectarea vederii nu prezintă şi beneficii. Operaţiile cu laser pentru hipermetropie laser vederii sunt total contraindicate persoanelor care au avut schimbări de dioptrie în ultimul an, care au diabet, glaucom, herpes sau inflamaţii ale ochiului.

hipermetropie laser

Chiar dacă pacientul este un bun candidat pentru operaţie, există posibilitatea apariţiei unor complicaţii: ochiul uscat, sensibilitatea la lumină, vedere înceţoşată sau dublă. În plus, după intervenţie, mulţi pacienţi continuă să poarte ochelari sau lentile de contact. O intervenţie de acest fel costă în jur de de euro, la un singur ochi.

homeopatie tratament hipermetropie

Reporter: Mariana Gurgu.