Verificarea și corectarea vederii la copii

Biomecanica vederii.

KXL- cel mai performant sistem in tratamentul keratoconului deformare in forma de con a corneei legata de o subtiere a acesteiarealizeaza în doar câteva minute procedura de cross-linking prin creșterea puterii UVA și reducerea timpului de expunere a corneei, timp ce menține aceeași energie totală la ochi.

ochii rănesc vederea bună viziunea 1 25 și 0 75

Cross-Linking-ul cu riboflavină este o metoda non-invazivă de tratament, indicata pentru a încetini sau a opri progresia keratoconului. Face asta prin intarirea ţesutului corneei.

Cauzele care influenteaza caltitatea vederii - Flavius Turcanu

La pacientul supus la KXL în primele etape ale dezvoltarii keratoconului se observa stabilizarea corneei. Tratamentul nu va corecta vederea dar va contribui la menţinerea nivelului ei actual.

examen de miopie și hipermetropie

El este biomecanica vederii sa previna deprecierea corneei pe viitor. Avantajele oferite de Cross-Linking-ul cornean: Previne deteriorarea suplimentara a vederii Mareste rigiditatea corneei, rezistenţa şi stabilitatea biomecanica Previne progresia bolii Amana necesitatea unui transplant de cornee Poate reduce miopia şi astigmatismul asociate cu keratoconul In alegerea tratamentului trebuie luat in consideratie si faptul ca keratoconul poate aparea in ochii deja afectati de miopie sau astigmatism din copilarie, si atunci trebuie cunoscute urmarile tratamentului aplicat asupra ambelor situatii.

Trebuie luat in consideratie si daca pacientul sufera si de alte afectiuni ale sistemului imunitar, stari alergice, diabet zaharat s.

pentru a restabili tabelele de viziune

Cum ne gasesti?