Un antrenament pentru ochii dumneavoastră

Antrenament vizual

Ziua 1 - Exerciţiul palmelor, exerciţiul carte-calendar, exerciţiul cu mărgele, vederea dublă Ziua 2 - Exerciţiul palmelor, rotirea degetului mare, organizarea câmpului de lucru, prinderea paiului Ziua 3 - Exerciţiul palmelor, exerciţiul carte-calendar, rotirea degetului mare, vedere dublă Ziua 4 - Exerciţiul palmelor, exerciţiul cu mărgele, organizarea câmpului de lucru, vedere dublă Ziua 5 - Exerciţiul palmelor, exerciţiul carte-calendar, organizarea câmpului de lucru, prinderea paiului Ziua 6 - Exerciţiul palmelor, exerciţiul cu mărgele, rotirea degetului mare, vederea dublă Ziua 7 - Exerciţiul palmelor, rotirea degetului mare, exerciţiul carte-calendar, prinderea paiului Acest program de antrenament ar trebui combinat zilnic cu exerciţii de întărire fizice la locul dumneavoastră de muncă aceste exerciţii vor fi prezentate mai târziu antrenament vizual acest capitol.

Exerciţiul "palmelor" vizualizare sus Scop: Această tehnică importantă. Puteţi face acest exerciţiu la o masă antrenament vizual la biroul dumneavoastră, stând pe scaun. Din antrenament vizual ce scopul este relaxarea, veţi găsi utilă sprijinirea braţelor cu pernuţe. Dacă miopie 2 0 ce este într-un birou, puteţi sprijini braţele pe o suprafaţă cum ar fi un teanc de caiete, cărţi.

Un antrenament pentru ochii dumneavoastră

Procedura de bază: Pentru început, frecaţi-vă palmele pentru a le încălzi. Figura 17 Sprijiniţi podul palmelor pe pomeţii obrajilor şi suprapuneţi degetele pe frunte.

răsadurile de grâu redau vederea viziunea 100% este 1

Nu exercitaţi presiune asupra ochilor şi asiguraţi-vă că ochii, spâncenele şi degetele sunt relaxate. Respiraţi apoi încet şi adânc. Relaxaţi-vă şi imaginaţi-vă o plajă. Este 6 zi foarte frumoasă şi nu aveţi absolut nici o grijă.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.

Valurile se sparg uşor de mal şi vedeţi frunzele copacilor legănându-se în vânt. Bucuraţi-vă de această imagine şi vizualizaţi cât mai multe detalii. Notă: Bineînţeles că puteţi alege decorul fanteziei dumneavoastră. Reţineţi că ideal este să vizualizaţi un spaţiu larg deschis ocean, munţi etc.

Durata: Unu până la cinci minute fără pauză. Repetaţi exerciţiul pe parcursul zilei de lucru.

Exerciţiul "calendar-carte" focalizare Scop: Dezvoltarea capacităţii de trecere rapidă a privirii cu realizarea focalizării din plan apropiat în plan îndepărtat.

Materiale: Calendar sau planşă cu litere; carte, revistă sau alt material tipărit. Metodă: 1. Aşezaţi calendarul sau planşa cu litere, destul de departe, astfel încât cifrele literele să fie abia vizibile vezi figura Materialul tipărit trebuie ţinut sau sprijinit la nivelul şi distanţa specifice cititului aproximativ 40 cm.

Citiţi antrenament vizual 3 numere sau litere din rândul de sus al calendarului de pe peretele de vizavi cât mai repede posibil. Apoi citiţi primă propoziţie sau primul rând al materialului tipărit. Repetaţi exerciţiul, citind următoarele 3 cifre şi următorul rând. După ce puteţi trece rapid din plan apropiat în plan îndepărtat, păstrând claritatea imaginii, apropiaţi cartea la aproximativ 15 cm de ochi. Apoi vedeţi cât durează să vedeţi clar literele sau cifrele de la distanţă.

Autori selectati

Variaţi numărul cifrelor literelor de la distanţă. De exemplu, citiţi primele 4 sau 5 numere. Dacă este necesar începeţi numai 2 cifre. Sau, citiţi 1,2,3 sau 4 numere de pe fiecare rând începând. Atenţie la: 1.

Capacitatea de urmărire a imaginii atât în plan apropiat cât şi în plan îndepărtat. Capacitatea de a avea o imagine clară atât în plan apropiat cât şi în plan îndepărtat cu schimbarea privirii.

 • Test de vedere test liber
 • Ce este miopia moderată
 • Literele pentru testul vederii sunt întotdeauna aceleași

Veţi folosi ambii ochi şi ochelarii pe care îi purtaţi în mod curent. Durata: Trei cicluri de câte un minut pe zi Exerciţiul cu mărgele Scop: Această procedură vă învaţă folosirea ambilor ochi simultan.

Ea dezvoltă abilitatea de a deplasa privirea ambilor ochi dintr-un punct într-altul rapid şi uşor fără a suprasolicita ochii. Abilitatea clinica de restaurare a vederii a localiza corect în spaţiu este dezvoltată de aceasta tehnică.

Materiale: O bucată de sfoară cu o mărgea colorată fixată la aproximativ 30 cm de capăt. Metoda: 1.

Publicat: 24 Februarie Accesări: Cercetătorii de la Univ. Au fost opt tipuri diferite de exerciţii de antrenament, care creşteau în dificultate de fiecare dată.

Legaţi sfoara de un obiect fix la antrenament vizual ochilor. Ţineţi celălalt capăt al sforii între degetul mare şi cel arătător lângă nas.

Mărgeaua colorată de pe aţă trebuie să fie la aproximativ 25 cm de ochi iar capătul sforii la aproximativ 80 Cm. Priviţi capătul sforii şi veţi vedea două sfori venind din ambele părţi ale capului dumneavostră şi formând un "V" în punctul de prindere. Acesta este răspunsul normal. Dacă vedeţi doar o sfoară, atunci un ochi nu este folosit.

Pentru a vedea două sfori trebuie folosită următoarea procedură. Acoperiţi unul din ochi cu mâna. Mutaţi mâna de la un ochi la altul.

antrenament vizual

Din când în când priviţi cu ambii ochi, căutând "V"-ul. Când vedeţi V-ul uitaţi-vă la el şi apoi la mărgea.

antrenament vizual

Ar trebui să vedeţi un x care se antrenament vizual cu centrul în mărgea. Pe măsură ce se îmbunătăţeşte rezultatul puneţi o altă mărgea colorată pe sfoară, la jumătatea distanţei până la prima şi priviţi de la una la alta la fiecare 5 secunde. Sfoara trebuie să se intersecteze mereu în mărgeaua pe care o priviţi formând un "X". Pe măsură ce antrenamentul se desfăşoară lungimea sforii poate fi mărită de la o mărgea la alta şi de asemenea pot fi adăugate diferite mărgele colorate.

Aceasta antrenament vizual induce divergenţa ochilor. Repetaţi procedura cu capul ridicat, plecat, întors spre stânga şi spre dreapta.

Observaţi şi antrenament vizual poziţiile în care nu vedeţi imaginile dorite dispar antrenament vizual sfoară sau mărgelele. Folosiţi ochelarii pe care îi purtaţi curent. Durata: Trei cicluri de câte un minut pe zi.

Rotiri ale degetului mare Mişcarea ochiului sus Scopul: pentru a îmbunătăţi controiul mişcării ochiului şi capacitatea de a organiza spaţiul vizual. Materiale: propriile dumneavoastră degete mari de la mâini. Folosiţi ochelari dacă îi purtaţi de obicei pentru vederea de aproape.

 1. Cu ajutorul câtorva simple exerciții de vedere vă puteți relaxa ochii și vă puteți revigora vederea Stilul de viață modern este foarte solicitant pentru ochii noștri.
 2. Care a făcut corecția vederii cu laser

Metoda 1. Staţi în picioare într-o poziţie relaxată 2. Un ochi este acoperit cu mâna de pe aceeaşi parte figura 20 3.

antrenament vizual

Cealaltă mână este ţinută întinsă înainte, ân faţa nasului, degetele strânse uşor şi degetul mare ridicat. Acest punct se numeşte punctul de pornire. Priviţi unghia degetului mare 5.

Exercitii de antrenament vizual

Apoi mişcaţi-1 către punctul de pornire din nou. Degetul mare trebuie să se fi mişcat pe conturul unui sfert de cerc. Continuaţi să urmăriţi unghia cu ochiul în timp ce urmăreşte traseul încet.

Antrenament Full Body la Sala

Repetaţi de 6 ori în fiecare direcţie. Mişcaţi numai braţul şi globul ocular. Nu faceţi pauză la niciunul din punctele de referinţă menţionate. Repetaţi pentru celălalt ochi Capacitatea de a urmări degetul mare uşor, fără bruscări, în timp ce restul rămâne vertical într-o poziţie relaxată.

antrenament vizual

Degetul mare trebuie să se vadă clar. Timp: repetaţi exerciţiul timp de 2 minute pentru fiecare ochi.

Antrenament pentru creier. Program vizual complet

Planşa cu litere Medonald Conştientizarea vederii periferice Scopul: de a îmbunătăţi antrenament vizual periferică. Materiale: planşa cu litere Antrenament vizual. Menţineţi atenţia concentrată pe punctul central al planşei.

Folosiţi ochelari de vedere numai dacă este necesar pentru a menţine atenţia concentrată pe punctul central. Atenţie la: Sporirea capacităţii de a descifra din ce în ce mai multe litere mergând până la a citi toate literele de pe planşă.

 • Copii cu deficiențe de vedere
 • Cum să îmbunătățiți vederea 2 5
 • Antrenament pentru creier. Program vizual complet - James Harrison, Mike Hobbs
 • Mumiyo îmbunătățește vederea
 • Exercitii de antrenament vizual : Enciclopedie a sanatatii | Sanatatea familiei
 • Cum să refaci viziunea umană

Timp: efectuaţi acest exerciţiu timp de unul până la 3 minute zilnic. Vedere dublă fiziologică vederea cu ambii ochi, convergenţă Scopul: pentru a spori conştientizarea folosirii ambilor ochi. Material: creion.

Staţi în picioare şi priviţi la un obiect aflat la distanţă în partea cealaltă a camerei. Ţineţi un creion între degetul mare şi arătătorul ambelor mâini. Ridicaţi creionul la lungimea braţului astfel încât să se găsească între dumneavoastră şi obiect figura Remarcaţi faptul că în antrenament vizual ce vă uitaţi direct la obiectul aflai la distanţă, creionul, văzut indirect, va apărea dublu. Mişcaţi mâna la dreapta sau la stânga astfel încât obiectul aflat la distanţă să se găsească între cele 2 creioane.

Acum priviţi direct către creion.