Vizualizarea și ștergerea istoricului de navigare din Internet Explorer

Vizualizați navigarea. Vizualizați Istoricul Chrome

Learn more Istoricul de navigare reprezintă informațiile pe care le stochează Internet Explorer pe un PC în timp ce navigați pe web.

vizualizați navigarea 0 75 viziune slabă

Pentru a vă îmbunătăți vizualizați navigarea, acesta cuprinde informații pe care le-ați introdus în formulare, parole și site-uri pe care le-ați vizitat. Totuși, dacă utilizați un PC partajat sau public, se recomandă ca Internet Explorer să nu vă salveze istoricul.

Programe care vă permit să vizualizați web. navigare pe internet

Vedeți istoricul de navigare și ștergeți anumite site-uri Prin vizualizarea istoricului de navigare puteți alege să ștergeți anumite site-uri sau să reveniți la o pagină web pe care ați vizitat-o deja. În Internet Explorer, selectați butonul Preferințe.

cum să restabilesc viziunea în miopia mea tratamentul hipermetropiei esența tratamentului

Selectați fila Istoric și alegeți modul în care doriți să vizualizați istoricul, selectând un filtru din meniu. Pentru a șterge anumite site-uri, faceți clic dreapta pe un site din oricare dintre aceste liste, iar apoi faceți clic pe Ștergere.

vizualizați navigarea câtă viziune se deteriorează

Sau reveniți la o pagină selectând orice site din listă. Ștergerea istoricului de navigare Ștergerea cu regularitate a istoricului de navigare vă ajută să vă protejați confidențialitatea, în vizualizați navigarea când utilizați un PC partajat sau public. În Internet Explorer, selectați butonul Instrumenteindicați spre Siguranță, apoi selectați Ștergere istoric navigare.

4 exerciții care pot îmbunătăți vederea karate și vedere

Alegeți tipurile de date sau de fișiere pe care doriți să le eliminați de pe PC, apoi selectați Ștergere. Ce se șterge atunci când ștergeți istoricul de navigare Tipuri de informații.

restabilirea vederii cu garanție