Навигация по записям

Viziunea periscopică. Viziune periscopică

Pentru ce este Periscope?

Cu un senzor de excepţie, optică de la Leica, chipset puternic şi Huawei XD Fusion Engine, Huawei P40 Series exprimă prin excelenţă viziunea noastră şi oferă o experienţă Super Definition în orice moment al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experienţă ca să-şi îndeplinească viziunea creativă", a declarat Richard Yu, CEO Huawei Viziunea periscopică Business Group.

Precomandă pe piaţa din România Huawei P40 Pro va fi disponibil în România cu preţ recomandat de lei,  în timp ce modelul Huawei P40 are un preţ recomandat de Huawei P40 ProĂ va veni pe piaţa locală la o dată ulterioară lansării.

viziunea periscopică

Smartphone-urile Huawei P40 şi P40 Pro pot fi precomandate începând din 27 Martie până pe 5 aprilieiar preţul special include căştile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de lei, la care se adaugă 50 GB Cloud Storage pentru 12 luni. Huawei P40 realizează fotografii cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg şi teleobiective.

Account Options

Huawei P40 Pro aduce o evoluţie a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică ă mai puternică şi o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul de până la 50x.

Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x şi zoom-ul digital de până la 50x.

HUAWEI P30 PRO - APAIXONANTE! ❤

Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină, pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu viziunea periscopică. Aproape 80 de aplicaţii din România în magazinul Huawei În condiţiile în care smartphone-urile Huawei nu mai vin cu magazinul de viziunea periscopică al Google preinstalat - pe fondul disputelor comerciale şi juridice dintre SUA ţi China, compania insistă asupra evoluţiei magazinului online propriu pentru software.

Pentru ce este Periscope? | Thpanorama - Acum deveniți mai buni

Echipa locală Huawei CBG este în discuţii şi cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicaţiile lor să fie disponibile în App Gallery cât mai curând. App Gallery conţine şi aplicaţii importante din zona de ştiri şi divertisment, precum Cinemagia, Ziare.

acuitatea vederii cum să înțelegi

De asemenea, în platformă sunt disponibile şi numeroase aplicaţii dedicate shopping-ului, precum Lajumate. Huawei App Gallery acordă o atenţie sporită şi zonei de educaţie, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicaţii locale care au devenit cunoscute şi utilizate şi la nivel global. Printre acestea, se numără aplicaţiile viziunea periscopică învăţare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

De asemenea, planurile de viitor ale Huawei vizează şi o colaborare cu Mondly, tocmai pentru viziunea periscopică oferi utilizatorilor şi mai multe aplicaţii educaţionale de învăţare a limbilor străine. În total, App Gallery conţine peste 75 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale.

viziunea periscopică reface gimnastica vederii pentru ochi

Aplicaţia vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei. Toate aplicaţiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicaţiile dezvoltatorilor împotriva activităţilor periculoase.

  1. Care legumă întărește vederea
  2. Grădină Agro-colegiu - portal de informații agroindustriale Aplicația periscopului ce este?
  3. Formatul mesei de examinare a ochilor
  4. Este un aparat optic folosit pentru observare şi se compune dintr-un tub vizual mono sau biocular, care printr-un sistem optic interior, format din oglinzi şi lentile, transmite razele de lumină reflectate de obiectivul observat în direcţia ochiului observatorului.

Compania din China este al doilea jucător de pe piaţa de smartphone-uri din România după numărul de unităţi vândute. Citește continuarea pe.