A zecea viziune. Ghid practic - James Redfield, Carol Adrienne - Libris

Viziunea ghidului

Conținutul

  toată vitamina pentru vedere

  Accesari: An organization's ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage. Mai mult decat atat!

  viziunea ghidului viziune cum se restabilește

  Programele noastre abordeaza prin metode non-formale cei 3 piloni ai succesului organizational: leadershipcoeziunea echipeieficienta personala , garantand dezvoltarea culturii organizationale prin intermediul schimbarilor de atitudine si comportament prin care va trece fiecare participant.

  Credem cu tarie ca performanta nu apare in mod necesar datorita unor abilitati innascute si ca oamenii nu trec prin viata fara posibilitati reale de transformare. Dimpotriva,  dorim sa inlaturam astfel de preconceptii.

  Experienta ne-a aratat ca toate acele competente documentate viziunea ghidului literatura de specialitate ca stand la baza succesului in societatea contemporana, fie ca e vorba de planul personal sau profesional, pot fi formate si dezvoltate prin exercitiu, prin practica, prin adoptarea modelelor de comportament potrivite.

  viziunea ghidului ochi mantizi și vedere

  Suntem arhitectii propriei noastre vieti, in aceeasi masura in care suntem arhitecti ai vietii tuturor celor cu care interactionam in fiecare moment. Invatam permanent unii de la ceilalti si ne dezvoltam in interdependenta si circumscrisi unui context care reprezinta segmentul nostru de realitate.

  De ce sunt eficiente programele noastre?

  cum se tratează miopia cu gimnastică viziune la găini

  Pentru ca punem oamenilor la indemana contextele de invatare si modelele adecvate pentru a-si descoperi si folosi intregul potential  si a deveni cel mai bun EU care pot deveni in segmentul lor de realitate, nepropunandu-ne o transformare dramatica a lor  in ceva ce nu sunt.

  Ce este diferit la programele noastre?

  minerale care afectează vederea

  Participantii sunt pusi in situatii concrete in care fac viziunea ghidului la toate abilitatile a caror dezvoltare este urmarita — situatii complexe inedite, captivante care tin mintea constienta ocupata cu obiective intermediare si recompense imediateprocesele de invatare avand loc la nivel inconstientmult mai profund. Constientizarea progresului are loc ulterior si face ca persoana sa se pozitioneze acurat pe scala valorii proprii, cu o preocupare crescanda viziunea ghidului autodezvoltare.

  rău pentru vedere și viață

  Astfel, efectele sunt de durata, schimbarile sunt considerabile, iar participantii, odata reintorsi in mediul lor obisnuit, isi vor mentine noile comportamente in defavoarea vechilor rutine, ceea ce va sustine schimbarea din interiorul organizatiei, ancorand temeinic viitorul dorit.