Trezeste inteligenta corpului tau- Moshe Feldenkrais - Rezultate cautare - bodyandbijoux.ro

Viziunea Feldenkrais. Prezentarea h.e.art – humans embodying art Awareness Through Movement ® in Education

Ce este Educația, trece prin corp-simțuri-mintea noastră? Cum putem să fim mai prezenţi şi creativi? Educaţia trece prin corp? În ce fel afectează poziţiile defectuoase și statul ore în şir pe scaun performanţele şcolare ale elevilor?

Vrei să asiguri o postură mai bună, pe termen lung, prevenind dureri și noi accidentări? Worskhopul Swissball pentru recuperare și antrenament se adresează atît antrenorilor, terapeuților, cât și pasionaților de sport care doresc să implementeze metode de antrenament eficiente pentru fitness funcțional și recuperare în urma unor accidentări sau operații.

Viziunea Feldenkrais

Cu un Swissball și puțină creativitate profesională, putem propune cel puțin la fel de multe aplicații ca într-o sală de fitness plină de aparate. Cine prezintă? K nivelul 3 și H.

Viziunea Feldenkrais

Clinica BioTerraMed, Str. Trebuie să fie și omul potrivit la locul potrivit!

Viziunea Feldenkrais cum să mărești rapid acuitatea vizuală

Sebastian a arătat că, atunci când te aplici cu seriozitate și consecvență unui program croit după particularitățile tale, rezultatele nu întârzie să apară, și te poți bucura mult mai mult de ceea ce poate face corpul tău! Pace și putere! Ver más Viziunea Feldenkrais de septiembre a las Ce ai face dacă nu ai avea acces la sala și la aparatele de fitness?

unde să vindece hipermetropia ochelari pentru vizionare

Cu siguranță ar trebui să folosești tot ce ai la îndemână pentru a obține maximul de eficientă din antrenamentul tău. Swissballul este un instrument extraordinar care, atunci când este folosit corect poate depăși cu succes cele mai multe aparate clasice de sală, datorită numeroaselor funcții pe care le oferă în același timp! Pentru că are o suprafață instabilă te ajută să accesezi mult mai eficient mușchii de tip postural mușchii stabilizatori profunzi în timp ce execuți exerciții de forță, viteză sau coordonare.

The Feldenkrais Method® in Action, Volume 1

Un sistem stabilizator bun, nu doar că îți protejează mai bine coloana și articulațiile contra accidentărilor, dar îți oferă o eficientă și lejeritate crescută în mișcările de sport sau cele din mediul tău de lucru. Prone Jack Knife - este un exercițiu esențial care îți dezvoltă abdomenul inferior - un mușchi cheie în stabilizarea coloanei lombare și a bazinului - în acord cu flexorii coapsei cvadriceps și psoas care sunt angrenați în mișcarea de alergare sau fandare.

Formarea dvs.

Stabilizarea la nivel profund a coloanei în timpul mișcării, îți dezvoltă o capacitate crescută de a genera forță și viteză în picioare, în timp ce ai o susținere mai bună a coloanei lombare și bazinului.

Astfel Viziunea Feldenkrais deveni mai performant și mai rezistent în fața accidentărilor ortopedice!

Viziunea Feldenkrais

Dacă ești interesat să afli mai multe metode și exerciții de acest tip, te așteptăm alături de noi la workshopul : Swissball pentru terapeuți și antrenoridedicat bineînțeles celor care lucrează în domeniu recuperării sau în fitness.