Viziunea și misiunea școlii - ltd - liceul teoretic decebal constanta

Viziunea constă

hipermetropia este cel mai bun exercițiu

Interpretând istoria dintr-o perspectivă europeană, ea viziunea constă și compară experiențele împărtășite și diversele lor interpretări. Scopul său este de a iniția un proces de informare cu privire la perspectivele transnaționale în întreaga Europă.

când vederea începe să cadă cu glaucom

Misiunea noastră principală constă în a asigura o mai bună înțelegere a istoriei europene în întreaga sa complexitate, de a încuraja schimbul de idei și de a pune în discuție ipotezele. Casa Istoriei Europene prezintă istoria Europei astfel încât să sensibilizeze publicul cu privire la multitudinea de perspective și interpretări.

Ea păstrează amintiri comune și amintiri care ne separă. Expune și reunește istoria integrării europene și a originilor sale.

Viziunea și misiunea școlii

Ca proiect al Parlamentului European destinat publicului, Casa Istoriei Europene este independentă din punct de vedere academic. Colecția noastră transnațională, expozițiile și programele noastre oferă experiențe neașteptate și sunt o sursă de inspirație.

viziunea constă viziune minus 5-75

Prin acțiuni de sensibilizare și parteneriate, dorim să consolidăm dimensiunea europeană în dezbaterile, expozițiile și activitățile educaționale despre istorie. Fiind un loc pentru întâlniri și schimburi, Casa Istoriei Europene creează conexiuni între interpretarea ei multidimensională a trecutului și întrebări relevante pentru Europa de astăzi.

Conceptul SaaS sau software ca servicii se refera la aplicatii gazduite si accesabile direct pe internet, in timp SOA reprezinta un concept de infrastructura care defineste compozitia serviciilor IT in cadrul unei companii.