Cataracta - cauze, simptome, tratament - PremiQaMed

Viziunea cataractei. Opțiunile curente în tratamentul cataractei

Cataracta Ce este Cataracta? Cataracta este o boală oculară care începe cu încețoșarea lentilei și determină o reducere semnificativă a vederii. Cataracta de vârsta se poate dezvolta și în ambii miopie a bolii vederii, deși este, de obicei, asimetrică.

Vizibilitatea neclară, calitatea scăzută a vederii cromatice, scăderea treptată a acuității vizuale sunt cele mai frecvente simptome ale cataractei. Acesta poate fi diagnosticata în primele ore ale unei examinări obișnuite ale ochilor și determinat timpul de tratament. Prin urmare, sunt necesare examinări periodice pentru ochii celor peste 40 de ani. Cataracta congenitală Cataracta congenitală poate fi observata și la copii.

Rubeola sau administrarea unor medicamente antivirale în perioada de început a sarcinii conduc la dezvoltarea cataractei congenitale. Viziunea cataractei congenitală poate fi observată numai de către familii foarte atente. Un pediatru verifică întotdeauna prezența cataractei viziunea cataractei în examinarea generală. Ochii copiilor trebuie examinați în fiecare an.

Afectiuni si tratamente

Cercetările timpurii la vârsta de 2 sau 2,5 ani sunt foarte importante pentru a proteja orice viitoare ambliopie cunoscută sub numele de Lazy Eye. Care este cel mai bun moment pentru o intervenție chirurgicală?

  1. Tumori oculte de exemplu, melanomul coroidian la adulți și retinoblastom la copii Operatie de cataracta Singurul tratament eficient pentru cataracta este de a le elimina chirurgical.
  2. Cataracta: Un ghid complet al simptomelor, cauzelor și tratamentului - Sănătate -
  3. Viziune plus un tratament
  4. Ce poate afecta viziunea
  5. Share on Facebook Share on Twitter Opțiunile dvs.
  6. Dezvoltarea percepției cu vedere afectată
  7. Cataracta - cauze, simptome, tratament - PremiQaMed

Pe măsură ce viziunea pacientului devine nesatisfăcătoare și din momentul detectării cataractei, pot fi efectuate intervenții chirurgicale. Nu este un comportament bun să aștepți ca acesta să se dezvole, deoarece poate fi mai dificil și timpul de vindecare mai mare dacă este operată în stadiul final al bolii.

viziunea cataractei miopie ochi de miere

În Ziua Chirurgiei -Puteți avea puțină mâncare ușoară înainte de operație. Cu toate acestea, copiii nu trebuie să ia mâncare sau băuturi cu 6 ore înainte de operație, dacă operația este efectuată sub anestezie generală din anumite motive.

Cataracta: Un ghid complet al simptomelor, cauzelor și tratamentului

Chirurgul te va chema la examen postoperator în decurs de 36 de ore. Perioada de operare Operația de cataractă durează aproximativ 10 până la 15 minute în funcție de tipul de cataractă și de experiența chirurgului.

dacă vederea slabă cum să nască

Perioada de recuperare Aceasta variază în funcție de gravitatea cataractei și de experiența chirurgului pentru a obține o viziune normală înapoi. În general, pacienții pot avea o capacitate vizuală maximă la sfârșitul unei săptămâni sau două. Acuitatea vizuală totală va fi atinsă între 15 și 30 de zile după operație.

viziunea cataractei pentru miopia viziunii

Timpul de recuperare ar putea fi, de asemenea, în câteva zile dacă este tratata la timp. Există riscuri după operație?

Cataracta - cauze, simptome, tratament

Orice intervenție chirurgicală poate avea viziunea cataractei riscuri, cum ar fi infecția. Pacienților li se administrează câteva picături de antibiotice care trebuie utilizate în mod adecvat în primele de ore împotriva infecției. De asemenea, pacienții trebuie să fie foarte atenți pentru a-si menține ochii cât mai curati. Pacienții cu orice pierdere bruscă de vedere sau durere severă trebuie să-și vadă imediat chirurgul. Ingrijirea ochilor dupa operatie Nu frecați ochii și nu presați.

viziunea cataractei

Încercați să nu dormiți pe ochi pentru a-i proteja de presiune. Evitați să spălați ochiul sau sa faceti baie in apa fierbinte pentru primele câteva zile. Dar vă puteți șterge fața pentru a vă curăța.

Puteti face un dus caldut erindu-va ochiul de apa. Nu este o idee bună să înotați pentru o vreme, până când vi se permite medicul dumneavoastră de ochi. Este normal să aveti o sensibilitate la lumină, înțepături sau roșeață a ochiului Ar trebui să purtati ochelari de soare în zilele cu vant sau însorite.

Informatii despre cataracta

Puteți să vă mențineți activitățile zilnice, cum ar viziunea cataractei citirea, mersul pe jos sau vizionarea T. Viziunea neclară în zilele următoare este foarte normală.

Dioptriile noi vor putea fi date în săptămâni după operație. Încercați să evitați sa va aplecati sau ridicarea greutatilor pentru o vreme. Nu conduceți decât dacă vi se permite de către medicul dumneavoastră.