Bazar tehnica viziunii

Viziunea bazarului

viziunea bazarului măsurarea vederii viziunii

Pe de o parte, cei din Bazarul gestionat de Primăria Suceava sunt supăraţi că nici acum, după aproape o lună de zile, nu au cui vinde marfa, porţile de intrare în acest centru comercial fiind sigilate. De cealaltă parte, comercianţii din bazarul privat, al unui avocat sucevean, Mihai Ştefănoaia, refuză să fie separaţi de bazarul public, pentru că astfel pierd clienţii care veneau pe căile de acces dinspre strada viziunea bazarului. Comercianţii din Bazar spun că nu de puţine ori, ce se făcea ziua la respectivul gard de delimitare noaptea era distrus.

  1. Grand Bazar România sau Călător străin updated - Wikipedia
  2. Cine este miopia
  3. Hotii dau iama prin chioscurile din jurul Bazarului
  4. Fii un mic filantrop și hai la ”Bazarul de Bine”! - foc la ghete
  5. Elimina miopia

Cert este că bornele de delimitare a proprietăţii municipiului Suceava au dispărut, ca şi toate marcajele făcute pe jos cu vopsea. Viziunea bazarului ca această stare conflictuală din Bazar să nu degenereze, dar şi pentru ca muncitorii firmei care lucrează la separarea celor două bazaruri, cel public de cel privat, să nu fie împiedicaţi să îşi facă treaba, în cursul zilei de ieri, acolo au fost comasate numeroase forţe de ordine.

Astfel, de la prima oră, în Bazar s-au aflat zeci de reprezentanţi ai Poliţiei Locale Suceava, inclusiv comandantul acestora, Viorel Horodenciuc, dar şi reprezentanţi ai Jandarmeriei, care au vegheat zona de conflict.

Hotii dau iama prin chioscurile din jurul Bazarului

Prezent în Bazar, primarul Ion Lungu a încercat să aplaneze conflictul, explicându-le comercianţilor că fără această măsură, de delimitare a celor două proprietăţi, nu există nici o şansă să fie obţinută autorizaţia ISU. Zeci de chioşcuri din bazarul privat, amplasate pe terenul Primăriei Suceava O problemă spinoasă în calea realizării gardului de separare a proprietăţii private de cea publică s-au dovedit zeci de chioşcuri care, în urma măsurătorilor din teren, efectuate acum, s-au dovedit viziunea bazarului fi amplasate pe terenul Primăriei Suceava, deşi chiriile au fost achitate celui care administrează bazarul privat.

sclera și miopia deteriorarea cu laser a vederii

În aceste condiţii, ieri dimineaţă au fost puse pe chioşcuri somaţii prin care proprietarii erau obligaţi ca în termen de patru ore să le mute de pe terenul primăriei. Prezent în Bazar, avocatul Mihai Ştefănoaia s-a opus în permanenţă ridicării gardului de delimitare, încurajându-i pe comercianţii de pe terenul său să fie uniţi contra acestei măsuri considerate abuzive, care le afectează lor activitatea.

viziunea bazarului

Gardul nu ajută la incendiu, ci încurcă. De ce trebuie să se facă gard din banii noştri, ai tuturor? Gard făcut la foc automat, pentru redeschiderea cât mai rapidă a Viziunea bazarului În ciuda protestelor comercianţilor şi ale proprietarului bazarului privat, lucrările la gardul de delimitare a proprietăţii au continuat, întreaga zonă fiind vegheată permanent de zeci de poliţişti locali.

Cum mutarea celor aproape 30 de chioşcuri private aflate pe terenul municipalităţii ar fi încurcat mai mult lucrările, s-a luat decizia de construire a gardului printre acestea. Odată cu ridicarea gardului de delimitare printre chioşcuri, comercianţii care se află pe terenul municipalităţii au de ales între a rămâne în continuare viziunea bazarului şi să plătească chirie la Administraţia Bazarului ori să îşi ia chioşcurile şi să se mute cu ele în altă parte, în bazarul privat.

Свежие записи

Ultima oră: Bazarul Sucevei s-a redeschis Bazarul Suceava, cel mai mare complex comercial de acest gen din Moldova, a fost redeschis aseară, după îndelungate eforturi de îndeplinire a tuturor condițiilor impuse de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pentru a se conforma normelor de siguranță la incendii.

Autorizarea Bazarului a devenit posibilă doar după ce a fost finalizat gardul de separare a Bazarului privat, apărut în mijlocul Bazarului public, printr-o dubioasă retrocedare de terenuri. Finalizarea gardului a fost posibilă ieri doar prin prezența forțelor de ordine, de dimineață și până seara, alături de echipele de muncitori, pentru ca aceștia să fie lăsați să viziunea bazarului inclusiv căile de acces prin care se ajungea de la strada principală la chioșcurile de pe terenul privat, amestecate printre cele administrate de municipalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal în Bazar, din cauza gardului de separare a celui privat de cel al municipalităţii.

Vizualizări articol:

viziunea bazarului