"statică" English translation

Viziune statică

Conținutul

  dezvoltarea viziunii în ontogeneză

  Mai mult decât atât, trebuie să se considere că pot fi simultan presiunea vântului pe linie. Pentru a aborda aceste condiții, o cerință, este cunoașterea săgeata dirijorului.

  viziune statică reduceri la refacerea vederii

  În plus, săgeata determină înălțimea și forța turnurilor de sprijin, la fel de bine ca lungimea spanului distanța dintre două turnuri. Componenta verticală a săgeții: 3. În timpul construcției liniei de transport,cu conditiile predominante la momentul respectiv temperaturi mai ridicate si fara gheatatensiunea trebuie sa fie facuta astfel incat, in conditiile cele mai nefavorabile, linia de transmisie sa aiba 2nd grad de siguranță factor.

  viziune statică

  Prin rezolvarea formulei de mai sus, obținem valoarea lui T. Apoi, săgeata, în timpul construcției, este: 4.

  O memorie ce corespunde necesităților reale trebuie să fie capabilă să stocheze un număr mare de cuvinte. Aceasta se realizează prin stivuirea mai multor celule de memorare a unui cuvânt, așa cum ilustrează figura următoare. Memorie pentru mai multe cuvinte de 4 biți În urma acestei modificări, primul cuvânt este selectat când la intrarea decodorului se aplică 00; valoarea aplicată la intrarea decodorului este numită adresă de memorie.

  Linie de transport bazată pe niveluri diferite Luați în considerare "O" punctul inferior imaginar al liniei de transmisie. Cu aceste date, avem: Observăm că: Din cele de mai sus, avem: Cu valorile x1, x2, pot fi calculate săgețile D1, D2, precum și înălțimea oricărui punct de pe linia de transmisie de la sol.

  rețete pentru vedere de gătit Test de vedere Orsk

  Distanța orizontală dintre turnuri este ,3 m. Determinați înălțimea "h" a liniei deasupra apei, viziune statică jumătatea distanței dintre cele două turnuri.

  Considera "O"Punctul inferior imaginar al liniei de transmisie viziune statică D1, D2 săgețile de la cel mai mic și, respectiv, cel mai înaltul turn.

  viziune statică

  Linie de transmisie bazată pe niveluri diferite In orice caz:.