CIECH S.A.: ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR,

Viziune extraordinară

Conținutul

  viziune extraordinară

  O Europă mai puternică : o strategie globalăpentru politica externă și de securitate a Uniunii Europene EU-Veröffentlichungen Metadaten zur Veröffentlichung Avem nevoie de o Europă mai puternică. Cetățenii noștri merită acest lucru, întreaga lume așteaptă acest lucru.

  O Europă mai puternică : o strategie globalăpentru politica externă și de securitate a Uniunii Europene EU publications Publication metadata Avem nevoie de o Europă mai puternică.

  Trăim într-o perioadă de criză existențială, în interiorul și în afara Uniunii Europene. Uniunea noastră este în pericol.

  Proiectul nostru european, care, într-un mod fără precedent, a adus pace, prosperitate și democrație, este pus sub semnul întrebării. La est, ordinea europeană în Mehr anzeigen materie de securitate a fost încălcată, în timp ce terorismul și violența afectează în permanență Africa de Nord și Orientul Mijlociu, precum și Europa însăși.

  rețete cum să îmbunătățiți vederea viziune dependentă de cap

  Creșterea economică încă nu a depășit demografia în anumite părți ale Africii, tensiunile din Asia în domeniul securității se acumulează, iar schimbările climatice cauzează în continuare perturbări. Totuși, acestea sunt, de asemenea, perioade care reprezintă o oportunitate extraordinară.

  îmbunătățiți vederea cu acupunctura

  Creșterea economică la nivel mondial, mobilitatea și progresul tehnologic — alături de aprofundarea parteneriatelor noastre — ne permit să prosperăm și permit tot mai multor persoane să scape de sărăcie și să trăiască o viață mai lungă și mai liberă. Vom traversa această lume dificilă, mai conectată, mai contestată și mai complexă ținând viziune extraordinară de interesele, principiile și prioritățile noastre comune. Bazându-ne pe valorile consacrate în tratate și valorificând numeroasele noastre puncte forte și realizări istorice, vom rămâne uniți în construirea unei Uniuni mai puternice, care să își joace viziune extraordinară colectiv în lume.

  Dar cum i-ai spune exact? What exactly would you call her? Propune un exemplu Căutați o formă de cort extraordinară? You are looking for an extraordinary tent shape? Ce va determinat să lua?