Traducere "vezi imaginea" în italiană

Vezi imaginea. FĂ UN PAS ÎN SPATE CA SĂ VEZI IMAGINEA DE ANSAMBLU!

Conținutul

  Vezi imaginea

  Haideti sa ii ajutam pe acesti invatatori minunati! Aceasta mi se pare una dintre stirile sinistre ale anului.

  Timisoara este unul dintre puținele orașe românești prezente în cele 8 episoade, cu multe minute dedicate în episodul 7. Este un nou exemplu despre cum se vede Timișoara din afară și poate un îndemn să o iubim și mai mult în interior, în fiecare moment.

  Trei romani, care traiesc in Anglia, au vazut intr-o zi ca poza tatalui lor, decedat intre timp, era pe un pachet de tigari. Imi cer scuze pentru duritatea imaginii, insa puteti vedea asta in fiecare zi.

  Barbatul a fost internat la Cluj, unde s-ar fi facut si poza, iar pachetele circula acum prin toata Europa. In cazul in care se Vezi imaginea ca romanii au dreptate, pot primi despagubiri de milioane de Euro.

  activitate fizică a vederii

  Am slăbiciuni, văd că şi la inimă, mă doare şi stomacul cred că din cauza emoţiilor. Nu îmi mai trebuie nimic deocamdată. Este prea mult pentru un timp atât de scurt.

  intepatura de albine pentru viziune caritate în Roma antică

  Am frate care stă în Arad şi a cumpărat ţigări şi a văzut poza respectivă. Cumnaţi de-ai mei au găsit la lucru pachete din alte ţări: Polonia, Cehia şi aici în Marea Britanie cu poza lui pe pachet.

  În toate magazinele din Anglia au apărut de o săptămână.

  Vezi imaginea

  Am găsit în centru unde stăm, în oraşul din Anglia, în centru, pe jos, pachete de ţigări cu poza tatălui nostru. Digi 24 Si credeati ca asta a fost partea sinistra a stirii?