Kazan Livrare Flori Florarie

Vedere Slobodsky. Cum să deschizi păpușile. Afaceri moderne pe păpuși. Fabrica de jucării Kirov

Conținutul

  Taxonomie, denumire[ vedere Slobodsky modificare sursă ] Specia a fost descrisă pentru prima dată de către în literatura științifică de către fizicianul și micologul ceh Julius Vincenz von Krombholz însub denumirea de Morchella bohemica.

  Sporii sunt largi, măsurând peste 80 µm în lungime. Pălăria acestei ciuperci cunoscut tehnic ca apoteciu [17] măsoară 2 până la 4 cm în diametru pe 2 până la 5 cm în lungime, având o formă conică, de clopot.

  Acesta găzduiește mai multe moschei, catedrale istorice și biserici, cu o mulțime de parcuri și grădini amplasate între ele. Orașul rusesc are de asemenea lacuri de agrement, unde locuitorii și vizitatorii se pot bucura de pescuit și de plimbări cu barca, în timp ce iau contact cu unele specii din flora și fauna locală. Hotelul Millennium Park din Kazan le oferă rezidenților o priveliște uimitoare către Kremlinul istoric și Volga, iar spațiile verzi larg deschise sunt un loc minunat de relaxare sau de jocuri amicale cu ceilalți. Parcul Uritsky are distincția de a fi unul dintre cele mai vechi din oraș, și există aici un monument pentru bărbații și femeile ce au luptat în timpul celui de-al doilea război mondial. Marele iaz din vedere Slobodsky parcului oferă un loc liniștit pentru trecătorii ce vor să se așeze și să reflecteze, iar copacii mari le asigură o umbră densă în timpul verii calde.

  Ea este pliată în creste longitudinale care adesea se leagă între ele prin anastomoză într-o rețea de tubului. Pălăria este atașată piciorului doar la vârf—atârnând de la vârful acestuia—și variază în culoare de la galben fad-maroniu spre roșu-maroniu; partea inferioară a pălăriei este pală.

  Piciorul este lung, fragil de la 6 la 12 cm pe 1 spre 2,5 cm în grosime [4]colorat albicios și se țuguiază în sus astfel că este mai gros la hipermetropia este vârsta și mai subțire la vârf.

  vedere Slobodsky

  Ei sunt eliptici, netezi, câteodată curbați, și aspectul lor este între cristalin translucid și galben. Cea mai apropiată specie înrudită, Verpa conicaare vedere Slobodsky o pălărie netedă, deși specimenele cu pălăria zbârcită sunt cunoscute.

  insuficiență vizuală ușoară

  Suplimentar, piciorul secționat pe lungime al speciei M. Verpa bohemica poate fi fiabil diferențiată de alte specii similare datorită sporilor săi mari. Aegirossălcii și de plopi tremurătoriadesea acoperită de plante în descompunere.

  vedere Slobodsky

  Următorii sunt specimenele de Morchella angusticepsapoi zbârciogul alb Morchella esculenta iar la sfârșit Morchella crassipes.