sfruttare le sinergie - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context

Vedere sinergică

Conținutul

  Efectul sinergic de grup în atingerea stării de conștiință supramentală 28 nov.

  Am o vedere proastă dimineața Am 20 de ochi

  Ideile prezentate aici se referă în special la fenomenul sinergiei care se manifestă în activitatea unui grup, dar de asemenea sunt prezentate și etapele evoluției spirituale în grup și de asemenea procesul de transcendere a minţii și atingere a stărilor supramentale. Și ce poate el să facă cu ambele mâini?

  vedere sinergică

  În multe situații aceasta e nu doar de două ori mai mult, ci în mod radical ceva cu totul nou. De exemplu violonistul sau chitaristul, folosind doar mâna stângă, poate să formeze acorduri, dar nu poate să producă sunetul, iar doar cu mâna dreaptă poate doar să producă sunet, dar nu o melodie.

  Doar acționând corelat cu ambele mâini, muzicianul redă muzica.

  fenomene optice ale viziunii umane tabel pentru restaurarea vederii Eliseeva

  Și doar pentru ca să bați un cui sunt necesare două mâini. Muzica nu este doar suma notelor, un tablou nu este doar suma vopselelor folosite. Și aceste exemple pot continua la nesfârșit…Organele noastre de simț văzul, auzul, gustul, mirosul și pipăitul funcționează fiecare separat, dar numai când se corelează vedere sinergică redau întreaga informație despre lumea din afară.

  masaj video pentru vedere prin cererea populară restabilirea vederii

  Și cu atât mai mult când se corelează și cu creierul și puterea lui de înțelegere. SINERGIA de la grecescul sinergia — colaborare, cooperare — este o activitate umană colectivă în urma căreia prin procesul interacțiunii dintre membrii unui grup se creează o vedere sinergică de grup calitativ nouă și de asemenea un tip calitativ nou de energie.

  În același timp intensitatea acestei energii este mai mare decât suma energiilor individuale componente.