Rezervați la B&B Casa Mica Gueshouse

Vedere mică

Conținutul

  Arată mai puțin Anunțuri de la locul de cazare Conform recomandărilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii coronavirusului COVIDîn perioada în care aceste recomandări sunt în vigoare, această proprietate poate solicita oaspeților documente suplimentare care să ateste identitatea, itinerariul călătoriei și alte informații relevante.

  vedere mică cum să îmbunătățim viziunea unuia

  Ca răspuns la situația generată de coronavirus COVIDla această proprietate se iau momentan măsuri sanitare și de siguranță suplimentare. La acestă proprietate este posibil ca serviciile de mâncare și băuturi să fie limitate sau indisponibile din cauza situației generate de coronavirus COVID Ca urmare a situației generate de coronavirus COVIDaceastă proprietate ia măsuri pentru a contribui la protejarea siguranței oaspeților și personalului.

  În consecință, anumite servicii și facilități pot fi restrânse sau indisponibile.

  miopie hipermetropă vedere încețoșată în timpul exercițiului

  Ca urmare a vedere mică generate de coronavirus COVIDaceastă proprietate și-a redus programul recepției și serviciilor. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării.

  viziune prin tabel de scrisori tratamentul viziunii magice

  La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie și un card de credit. Vă rugăm să reţineţi că satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face funcţie de disponibilitate şi că se pot aplica taxe suplimentare.

  vedere mică remedii populare pentru corectarea vederii