3 vile moderne cu piscină Infinity și vedere la mare în Sivota Bay de vânza

Vedere infinită, File:Coloana Infinită - vedere spre vest.JPG

THANOS vs HULK In HULKBUSTER FIGHT INFINITY WAR SPIDER-MAN vs VENOM, CAPTAIN MARVEL \u0026 BLADE

Capacitate 8 persoane Suprafață de mp Vila este compusă din 4 dormitoare cu paturi duble pe 2 etaje, living spațios, 2 băi și o bucătărie deschisă atașată la camera de zi. Un balcon conectat la living și bucătărie vă urează bun venit pentru a vă bucura de vedere în timpul micului dejun.

O piscină infinită mare cu pergolă, BBQ și un duș în zona exterioară vă va face plăcut zilele.

Meniu de navigare

Ușa de intrare se deschide direct în camera de zi și balconul acesteia, cu vedere spre Insulele Ionice. În partea stângă, o bucătărie complet utilată poate găzdui persoane confortabil. Alături de sufragerie există o baie, un dormitor dublu și o scară la parter. Parterul este compus din 3 dormitoare duble, cu acces la o terasă și o piscină. Există o baie la parter.

Acest etaj este cel mai bun loc pentru vedere infinită, deoarece nu este lovit direct de Soare în timpul zilei, ceea ce lasă camerele vedere infinită o temperatură mai vedere infinită chiar și în timpul sezonului de vară fierbinte.

File history

Un spațiu de parcare în exterior poate primi până la 3 mașini. Participarea la o reședință permite accesul controlat la reședință printr-o poartă de control.

cum să vă readuceți viziunea la una standard de viziune pentru un pompier

Sivota a fost inițial o casă a familiilor pescărești grecești tradiționale care oferă astăzi o gamă variată de servicii, cum ar fi taverne fine, baruri, brutării sau piețe care sunt disponibile pe tot parcursul sezonului între orele 8. Puteți merge la sat minute sau mergeți cu mașina 5min. Lefkada este o insulă în creștere dinamică din Marea Ionică, care este specifică printre alte insule din Grecia.

Accesibilitatea cu mașina o face o locație convenabilă pentru turism.

vedere infinită cărți pentru dezvoltarea viziunii

Natura sa este încă sălbatică și destul de protejată, datorită reglementărilor stricte de construcție și construcție. Terenuri frumoase și vile cu vedere la mare sunt încă disponibile pentru un preț bun și fac o oportunitate de investiții interesantă. Serviciul nostru include consultanță și asistență în timpul procesului de cumpărare.

tehnici de corectare a vederii organele umane ale vederii

Servicii de avocat, servicii notariale și taxe, crearea numărului de impozite, traduceri, taxe internaționale de transfer bancar sunt la costul clientului.

Vă vom ajuta cu organizarea tuturor acestor procese.

File:Coloana Infinită - vedere spre vest.JPG

Oferim consultanță și asistență în timpul managementului vilelor la cerere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  • Piscina infinită: luxul prin excelență | Piscines Waterair
  • Virtual reality provides an "infinite" space for display.
  • Găsiți o politică de anulare care vi se potrivește Începând cu 6 aprilie se va aplica politica de anulare pe care ați ales-o, indiferent de circumstanțele legate de coronavirus.
  • sfioro - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context
  • Aceste exemple pot conține cuvinte vulgare.
  • Piscina rotundă Piscina infinită În universul piscinelor, piscina infinită reprezintă însăși imaginea piscinei de lux.
  • Proiecte succesive[ modificare modificare sursă ] Privitor la geneza coloanei între celelalte sculpturi brâncușiene, există dovezi că proiectul este mult mai vechi.

Așteaptă cu nerăbdare să vă audă și să oferiți asistență necesară. Echipa Lefkada-Travel.

vedere infinită pentru tratamentul sursei de vedere