Lanterna, instrument pentru în psihologia copiilor

Stimularea lanternei

stimularea lanternei

Sfaturi pentru gravide Încă de când află că este însărcinată, viitoarea mamă simte nevoia de a se conecta cu bebelușul pe care îl poartă în pântece. Să-i transmită sentimentele, să îl încurajeze, să îl mângâie, să îi creeze o rutină care va aduce confort fătului.

Oamenii de știință au declarat faptul că un led mic, care emite lumină profundă roșie și costă doar 12 lire, ar putea ajuta la menținerea și îmbunătățirea vederii. Oamenii de știință consideră că descoperirea ar putea deschide o cale către noi terapii oculare accesibile, care pot fi făcute de pacienți acasă.

Life Solutions, partenerul exculsiv pe teritoriul României al Vita34, banca de celule stem numărul 1 în Germania, vă oferă cinci idei prin care puteți începe să comunicați cu bebelușul dumneavoastră de foarte timpuriu… mai exact de când el este încă în burtică.

Jocul este cea mai la îndemână cale de a începe să comunicați cu el, de stimularea lanternei vă conecta și de a-l stimula. Iată cinci jocuri: Jocul cu lanterna Joacă cu lanternă este posibilă după cea de a a săptămâna de sarcină.

stimularea lanternei vederea încețoșată s-a oprit

Asta pentru că fătul a ajuns în punctul în care își deschide ochii. Bebelușul poate vedea ce se întâmplă acum, dar peisajul din uter nu este atât de captivant. De aceea vă propunem un joc.

Lanterna cu led

Este bine să vă jucați cu bebe când sunteți sigură stimularea lanternei este treaz. Puneți o lanternă pe burtă și vei simți și vedea mișcarea copilului. Puteți mișca ușor lanterna dintr-o parte în alta a burții. Vă veți distra de minune împreună!

viziune 1 5 1 5 2 valoarea tabelului pentru viziune

Doriți mai multe detalii? Vă contactăm noi! Află mai multe detalii despre celulele stem. Cereți o ofertă personalizată! Echipa noastră vă stimularea lanternei la dispoziție!

Produse similare

Completați adresa de e-mail sau numărul de telefon și ulterior un reprezentant Life Solutions vă va contacta. E-mail: Sună acum Mângăierile Din săptămâna 18 de sărcină veți simți fătul mișcându-se în pântece. Nervii sunt acum acoperiți de o substanță numită mielină care accelerează mesajele de la celulă nervoasă, ajungând la legături din ce în ce mai complexe.

scaderea vederii cauze miopie 1 5

Bebelușul va reacționa la mângăierile dumneavoastră, îi vor aduce confort. De altfel, vă va și răspunde, cu propriile mișcări. Creați o rutină a mângăierilor sau masajului.

Categorii produse

Seara, înainte de culcare, folosiți ulei de migdale sau de cocos pentru masarea cu mișcări line a burții. Jocul simțurilor Stimulare senzorială a fătului este foarte importantă pentru crearea cât mai multor conexiuni neuronale.

Începând cu săptămâna 18, se dezvoltă simțul atingerii, gustului, mirosului, vederii și auzului. Mergeți într-o grădină botanică, inspirați adânc mirosul florilor, expuneți-vă cât mai multor parfumuri naturale.

stimularea lanternei

Apoi alintați-vă papilele gustative — testați mirodenii, încercați mâncăruri noi. Din săptămâna 21, bebelușul dvs.

Post navigation

Acest lucru nu se întâmplă doar pentru a se hrăni, ci și pentru a se familiariza cu înghițirea și digerarea Gustul lichidului amniotic diferă de la o zi la altă, în funcție de ceea ce mâncați ceva picant într-o zi ori ceva dulce în următoarea. Acel amestec de arome nu se va pierde pentru simțurile copilul tău! Cercetările demonstrează că bebelușii care au fost expuși la anumite gusturi în nervi slabi ai vederii prin intermediul lichidului amniotic au fost mai dornici să mănânce alimentele stimularea lanternei aceleași gusturi după ce au fost născuți.

Așa că dacă vreți să mănânce broccoli, spanac sau alte lucruri sănătoase, mâncați-le și dumneavastră. Încearcați o dietă diversificată în gusturi!

Citiți povești Micul omuleț care crește în pântecele dumneavoastră este capabil sa audă din saptamana a a sarcinii.

stimularea lanternei declarație de vedere

Bebelușul poate memora sunetele pe care le aude în mod regulat, chiar din perioada intrauterină. Pe măsură ce fătul crește în pântece, începe să audă și chiar să răspundă la sunete.

Poate că nu înțelege ce spuneți, dar stimulând copilul vorbind cu el sau cântând, ori punându-i muzică ajută la dezvoltarea creierului său, spun studiile.

Compune o melodie batând din palme, sau la toba, o succesiune simplă de note, eventual însoțite de un vers ritmat, ușor de memorat; fătul va răspunde în maniera lui. Seara, la culcare, stimularea lanternei o melodie de relaxare, muzică clasică sau pur și simplu un cântecel pentru copii, cu versuri simple.