Drawing: inserarea unei vederi pe pagină

Scara vederii

Conținutul

  ce este tratat cu viziunea cu laser hemoglobina vederii

  În Advance Concrete acest lucru se poate obţine utilizând anumite funcţii din modul "Documente". Pentru a crea o planşă care să conţină vederi la scări diferite, mai întâi se creează o nouă "Hârtie de lucru" în acest exemplu Hârtia de lucru este o planşă A1 cu chenar şi indicator.

  scara vederii cum să aflați procentele dvs. de vizualizare

  Advance Concrete creează automat un "viewport" care va conţine întregul desen toate elementele din acest desen, în mod implicit, vor fi reprezentate la aceeaşi scară - scara viewportului.

  Viewporturile noi se creează prin copierea celui existent.

  ce tratament pentru ochi dacă miopie viziune corp uman

  Scara unui viewport se scara vederii folosind opţiunile din bara de proprietăţi smartbar sau din fereastra de proprietăţi. Pentru ca simbolurile de armare să fie vizibile, se recomandă să fie create la o scară dublă faţă de scara desenului.

  scara vederii carte despre corectarea vederii

  De exemplu, dacă se detaliază o secţiune la scarăatunci simbolurile barelor de armare din această secţiune vor fi create la scară în timpul creării simbolului, se utilizează opţiunea "Scară" şi factorul de multiplicare "2" sau atunci când se începe creare simbolurilor, se modifică scara din "Pilot". La fel se procedează şi în cazul extrasului de armare scara acestuia va fi de

  de ce se dezvoltă miopia la adulți vedere Slobodsky