Навигация по записям

Reflexoterapia vederii

Si ca prin masarea acestor puncte, a acestor terminatii nervoase, se poate mentine, imbunatati sau redobandi sanatatea pierduta.

reflexoterapia vederii normele vizuale la adulți

Acest principiu simplu, observat in mod natural, ajunge azi sa fie tot mai des dovedit stiintific prin studiile care se fac eu fac acest lucru cu ajutorul termografului.

Reflexoterapia, prin prelucrarea acestor puncte, dupa o anumita regula, dupa o anumita tehnica, cu o anumita intensitate si intr-o anumita ordine, obtine reechilibrarea organismului si repunerea lui pe traiectoria bunei functionari, pe traiectoria sanatatii.

Reflexology - How to Read a Foot Reflexology Chart

Reflexoterapia mentine starea de sanatate pe care o aveti, sau va ajuta sa recastigati sanatatea pe reflexoterapia vederii ati pierdut-o. Cu exceptia celor catorva contraindicatii, pe care trebuie sa le stabileasca un medic cu experienta,reflexoterapia poate fi folosita in toate afectiunile posibile.

viziunea nu se restabilește după cataractă lumânare miopie

Siituatiile cele mai importante in care se face reflexoterapie: Masaj reflex pentru tiroida Masaj reflex pentru circulatia cerebrala Masaj reflex pentru ochi pentru imbunatatirea vederii Masaj reflex pentru mentinerea sau imbunatatirea auzului Masaj reflex pentru mentinerea sau redobandirea echilibrului Masaj reflex pentru cavitatea bucala Masaj reflex pentru caile respiratorii Masaj reflex pentru aparatul cardio-vascular Masaj reflex pentru aparatul digestiv pentru fiecare organ in parte Masaj reflex pentru aparatul renal Masaj reflex reflexoterapia vederii sistemul osteo-articular Vezi capitolul AFECTIUNI TRATATE Masaj reflex pentru sistemul imunitar Masaj reflex de detoxifiere Masaj reflex pentru tulburarile de dinamica sexuala TDS etc Prin mecanismele sale de actiune asupra sistemului vascular, asupra sistemului endocrin, asupra sistemului excretor, nervos si metabolic, reflexoterapia e o metoda excelenta reflexoterapia vederii tratament de recuperare medicala, pe care v-o recomandam cu cea mai mare caldura.

Pamantul, intr-adevar ofera acest ajutor prin tot ceea ce are: apele minerale si termale, namolul, argila, pietrele pretioase, remediile homeopate si chiar pietrele pe care le calcam si care ne maseaza zonele reflexogene reflexoterapia vederii talpa.

reflexoterapia vederii dizabilitatea vizuală a celui de-al doilea grup

Sunt sigur ca de aici a pornit reflexoterapia, de la lectia pe care i-a dat-o natura omului, facandu-l sa observe, sa constate ca elementele naturii au o destinatie precisa si ca doar trebuie sa ne folosim de toate darurile pe care ni le fac acestea.

Deci cerand acest ajutor catre pamant, catre elementele pamantului, natura, prin pietrele care maseaza zonele reflexogene din talpa, a sugerat omului inca din cele mai vechi timpuri ca acest exercitiu simplu, dar atat de profund, poate reprezenta o forma si o modalitate de tratament a multor afectiuni.

pepenele galben este bun pentru vedere

Beneficiile masajului reflexogen: fragmenteaza si disloca toxinele depuse in talpa elimina tensiunile corespunzatoare organelor interne stimuleaza terminatiile nervoase de la nivelul talpilor dinamizeaza fluxul limfatic pentru preluarea toxinelor intensifica circulatia sanguina in tesuturi calmeaza durerile acute si diminueaza disconfortul cronic echilibreaza metabolismele dereglate prin stimulare endocrina intareste sistemul imunitar revitalizeaza sistemul energetic al organismului Masajul reflexogen poate trata:.