Recunoașterea problemelor de vedere

Iluminarea vederii, Cele mai potrivite sunt lămpile fluorescente

Conținutul

  Aveți o vedere bună?

  iluminarea vederii

  Cum funcționează un ochi sănătos Pentru a înțelege mai bine miopia și hipermetropia, vă vom explica mai întâi modul iluminarea vederii care vedem: pentru a percepe lucrurile în mod clar, acestea trebuie proiectate pe retină - și nu în fața sau spatele acesteia.

  Acest proces implică numeroși factori, inclusiv lungimea globului ocular și curbura cristalinului și a corneei.

  HTA și vedere a LCR picături cu vedere negativă

  În cazul în care interacțiunea dintre aceste elemente nu mai funcționează corect, vor apărea deficiențe de vedere, precum miopia și hipermetropia. Miopia Cum se manifestă miopia?

  iluminarea vederii

  Persoanele cu miopie percep neclar obiectele aflate la depărtare, iar cele aflate în apropiere le apar pentru foarte clare. Care sunt cauzele miopiei?

  iluminarea vederii

  Există doar câteva. Cea mai comună este lungimea prea mare a globului ocular axis myopia. Lumina incidentă nu se proiectează pe retină, ci în fața acesteia.

  iluminarea vederii

  Vederea devine neclară. În cazuri rare, acest lucru duce la miopie de refracție.

  standarde de viziune pentru obținerea drepturilor hipermetropia se numește altfel

  În cazul acestui tip de miopie, lungimea globului ocular este normală, dar corneea sau cristalinul sunt mult prea curbate, motiv pentru care imaginea nu apare pe retină, ci în fața acesteia - și este astfel percepută ca fiind neclară. Ochi cu vedere normală.