DISPLAZIE FIBROMUSCULARĂ: SIMPTOME, TRATAMENT ȘI SPERANȚĂ DE VIAȚĂ - SĂNĂTATE -

Displazia vederii. Dysplasia vasculară - metode de tratament

Medicii nu sunt siguri care este cauza cauzei de afecțiune. Cu toate acestea, cercetătorii s-au bazat pe trei teorii principale: genele Aproximativ 10 la sută din cazurile de afecțiune cu FMD apar la membrii aceleiași familii, ceea ce sugerează că genetica poate juca un rol.

Tipuri de boli

Cu toate acestea, doar pentru că părintele sau fratele tău au afecțiunea nu înseamnă că o vei primi. În plus, membrii familiei pot avea FMD care afectează diferite artere.

În mediul medical, boala se numește angiodisplasie din "angio" - un vas și "displazie" - formarea greșită a țesuturilor.

Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări pentru a confirma acest lucru. Arterele anormale Lipsa de oxigen a arterelor în timp ce se formează le-ar putea determina să se dezvolte anormal, ceea ce duce la scăderea fluxului sanguin. Cine o primește?

displazia vederii

Deși nu se cunoaște cauza exactă a afecțiunii afective, există câțiva factori care vă pot crește șansa de a o dezvolta. Acestea includ: fiind femeie sub 50 de ani având unul sau mai mulți membri ai familiei cu afecțiunea fumat Cum este diagnosticat?

Este posibil ca medicul dumneavoastră să bănuiască că aveți afecțiune cardiacă după ce ați auzit un sunet zgomotos când ascultați artera cu un stetoscop.

  1. Se explică prin incapacitatea circulaţiei oculare de graniţă de a susţine activitatea metabolică intensă a retinei, în cazul expunerii la lumină puternică.
  2. Displazia fibroasă (DF) - bodyandbijoux.ro

Pe lângă evaluarea celorlalte simptome, pot utiliza și un test imagistic pentru a vă confirma diagnosticul. Testele de imagistică utilizate pentru a diagnostica afecțiunea cardiacă includ: Ecografie duplex Doppler.

viziune generală klumova 5 viziune nouă

Acest test utilizează unde sonore de înaltă frecvență și un computer pentru a crea imagini ale vaselor de sânge. Poate arăta cât de bine vă curge sângele prin arterele voastre.

Displazia fibroasă (DF)

Angiografie prin rezonanță magnetică. Acest test folosește magneți puternici și unde radio pentru a crea imagini displazia vederii vasele de sânge.

Angiografie tomografie computerizată. Acest test utilizează raze X și colorant de contrast pentru a produce imagini detaliate ale vaselor de sânge.

Dacă testele noninvazive nu pot confirma diagnosticul, este posibil să aveți nevoie de arteriogramă.

displazia vederii reflexoterapia vederii

Acest test folosește un colorant de contrast injectat printr-un fir plasat în inghinal sau în partea afectată a corpului. Apoi, razele X sunt luate din vasele de sânge.

Cauzele bolii

Cum este tratat? Nu există remediu pentru afecțiunile bolnave, dar îl puteți gestiona. Tratamentele vă pot ajuta să vă gestionați simptomele și să preveniți complicațiile bolii. Multe persoane găsesc un anumit grad displazia vederii scutire displazia vederii la medicamente pentru tensiunea arterială, inclusiv: Blocante ale receptorilor angiotensinei II: candesartan Atacandirbesartan Avaprolosartan Cozaarvalsartan Diovan Inhibitori ai enzimei care transformă angiotensina inhibitori ACE : benazepril Lotensinenalapril Vasoteclisinopril Prinvil, Zestril beta—blocante: atenolol Tenorminmetoprolol Lopressor, Toprol-XL blocante ale canalelor de calciu: amlodipină Norvascnifedipină Adalat CC, Afeditab CR, Procardia De asemenea, poate fi necesar să luați diluanți ai sângelui, cum ar fi aspirina, pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge.

Acestea facilitează trecerea sângelui prin arterele înguste.

modalități populare de îmbunătățire a vederii

Opțiunile suplimentare de tratament includ: Angioplastia transluminală percutanată Un tub subțire numit cateter cu un balon la un capăt este filetat în artera îngustată. Apoi, balonul este umflat pentru a menține artera deschisă. Interventie chirurgicala Dacă aveți un blocaj în artera dvs.

Neuropatia optica nutritionala si toxica » Secțiunea: Boli și afecțiuni Cauzele acestor conditii sunt variate, dar toate impart semne Fumatul este de asemenea o cauza majora a Cei cu Macroanevrism retinian » Secțiunea: Boli și afecțiuni

Chirurgul tău va îndepărta partea blocată a arterei sau va reface fluxul de sânge din jurul acesteia. Cum afectează speranța de viață?

FMD este de obicei o afecțiune de-a lungul vieții.

displazia vederii cenușă de munte pentru a îmbunătăți vederea

Cu toate acestea, cercetătorii nu au găsit displazia vederii dovadă care să scadă speranța de viață, iar multe persoane cu afecțiune fizică trăiesc bine în anii 80 și Lucrați cu medicul pentru a găsi cea mai bună modalitate de a vă gestiona simptomele și asigurați-vă că le spuneți dacă observați simptome noi, inclusiv: schimbarea vederii modificări inexplicabile ale brațelor sau picioarelor Popular.