Afecţiuni ale vederii legate de vârstă – Despre ochi

Devalorizarea vederii. Preparatul secret al doctorului rus Flatov pentru recapatarea vederii! Face minuni

Medicul rus Vladimir P.

devalorizarea vederii miopia îmbunătățește exercițiul vizual

Filatov a depus mari eforturi pentru a gasi un remediu natural pentru deprecierea vederii instalata odata cu varsta, precum si pentru prevenirea pierderii nepretuitului simt. Ingredientele folosite de dr. Filatov la obtinerea preparatului sau sunt urmatoarele: — suc de lamaie de la lamai netratate chimic ; — suc din frunze de Aloe vera proaspat ml ; — nuci zdrobite g ; — miere organica bruta ml.

Chalazion vedenie încețoșată miopie mai puțin de 6 dioptrii

Prepararea incepe cu extragerea sucului de aloe. Pentru aceasta, aveti nevoie de frunze de la mijlocul plantei si superioare, lasand pe tulpina 3 -4 frunze mici, pentru dezvoltare. Se spala bine frunzele si este foarte important ca apa sa fie sterila, ceea ce inseamna ca ar trebui sa se fiarba mai intai, dupa care se raceste.

devalorizarea vederii

Dupa ce se spala foarte bine frunzele, indepartati partile sale tari si feliati partea carnoasa si suculenta. Utilizati tifon dublu steril pentru stoarcerea sucului.

pierderea brusca a vederii la un ochi tabel de testare a acuității vizuale

Filatov recomanda ca frunzele sa nu ciupirea vederii nervului cervical taiate dintr-odata. De fapt, cel mai indicat e sa le pastrati in frigider timp de aproximativ zile, deoarece aceasta metoda elibereaza substante care devalorizarea vederii celulele plantei.

Simptome, recunoaștere

Dupa prepararea sucului de aloe, acesta se amesteca cu celelalte ingrediente, scrie bzi. Pentru a se ajunge la rezultate optime, se recomanda luarea acestui remediu cu circa de 30 de minute inainte de masa, de trei ori pe zi.

ce este fagul în oftalmologie hipermetropie după bates

Tratamentul trebuie sa continue insa chiar si dupa ce vederea a fost imbunatatita. E bine de mentionat totusi ca efectul miraculos asupra ochilor si vederii nu constituie singurul avantaj al utilizarii preparatului respectiv.

Filatov pune accent si pe devalorizarea vederii ca aceasta bautura uimitoare ofera o gama mult mai larga de beneficii pentru sanatate, in special in ceea ce priveste: — bolile de rinichi; — problemele gastrointestinale; — inflamatiile genitale la femei; n hemoroizii; — tuberculoza; n problemele cardiovasculare.

devalorizarea vederii vedere puternică