Încărcat de

Cărți oftalmice. Solutii oftalmice

Conținutul

    BottlePack Flacon din sticl cu pictor intern Flacon din sticl cu pictor extern din plastomer Fiole de sticl autocasabile nsoite de un saet coninnd un sistem pictor Flacon din sticl tip antibiotic nsoit de un saet coninnd un sistem pictor Flacon multidoze din plastomer, monobloc, nchis cu capac perforator Flacon multidoze din plastomer, monobloc Oftadoze, obinute prin procedeul de suflareumplere-signare 4.

    miopie vizuală și hipermetropie în același timp

    Picturile pentru ochisoluii se filtreaz printr-un material filtrant adecvat. Asigurarea sterilitii colirele unidoz i bile oftalmice se sterilizeaz n mod obligatoriu: sterilizarea prin vapori de ap sub presiune n autoclav la 0C timp de de minute sau la 0C timp de de minute; procedeul este utilizat pentru soluii sau suspensii apoase termostabile; permite sterilizarea n recipientul de cărți oftalmice i se folosete mai ales n industria de medicamente; sterilizarea la 0C timp de 30 de minute; permite sterilizarea n recipientul de condiionare; se folosete mai ales n farmacie; filtrarea sterilizant se aplic soluiilor cu substane termolabile; se utilizeaz filtre bacteriologice din materiale poroase sau membrane filtrante.

    Dozare: se efectueaz printr-o metod prevzut; coninutul n substan activ poate s prezinte fa de valoarea declarat dac nu se prevede altfel abaterile procentuale prevzute. Sterilitate: s corespund testului Controlul sterilitii. cărți oftalmice

    cărți oftalmice