Ajuta orb

Conținutul

ajuta orb viziune minus hipermetropie

Accesibilitatea pentru utilizatorii orbi — Un an mai târziu April 24, În eforturile noastre continue de a vă păstra la curent cu proiectele, poveștile și trendurile din sectorul de mobilitate, luna aceasta, pentru a marca aniversarea lansării funcțiilor de accesibilitate pentru cei cu orbi și cu deficiențe de vedere, revizităm proiectul.

Provocarea Imaginează-ți transportul public dacă ai fi orb sau ai avea probleme cu vederea.

ajuta orb

Cum ai putea să exercițiu de viziune astigmatism programul trenului sau când autobuzul este la un bloc distanță? Pentru cei de 40 milioane de persoane oarbe, această activitate reprezintă o adevărată provocare.

  • Девочка встала со стула и пересекла комнату.
  • Moovit - Accesibilitatea pentru utilizatorii orbi – Un an mai târziu
  • Словом, когда Ричард, Николь и Макс поднялись к ним, пищи уже почти не осталось, и Патрик начинал обдумывать, Встреча была безрадостной, говорили о похищениях, и все взрослые, в том числе Николь, глубоко приуныли.
  • Быть может, - ответил Орел.
  • Все тонкости в своих проектах он видит, даже самые крохотные.
  • Ричард достиг экрана, секунд на пятнадцать опередив первого из октопауков.

Lary, un călător orb al transportului public din Baltimore, Maryland S. Moovit este aici să ajute. Înainte de Moovit, nu exista aplicație de transport public care să ofere suport adițional pentru comunitatea celor orbi care doreau să folosească transportul public. Ajuta orb numai pe anunțurile șoferului sau a celor din stații nu era viabilă.

Cersetoare cantand

Anul trecut, Moovit a promis că va face aplicația mai ușor de utilizat pentru acești utilizatori și a realizat această promisiune cu noi funcții care să ajute utilizatorii orbi și cu probleme vizuale. Pentru a crea aceste funcții, Moovit a lucrat cu un developer orb, Adi Kushnir, care a oferit propria experiență în calitate de călător orb pentru a se asigura că aplicația va putea fi folosită fără probleme de utilizatorii orbi.

Pai cum știe un orb, ca se apropie un alt orb?

Cu integrarea de accesibilitate, utilizatorii orbi pot ține degetul pe ecran pentru a auzi fiecare buton sau icoană de pe ecran.

Acest lucru îi ajută să navigheze fără probleme prin aplicație și le permite să folosească aplicația cu ușurință.

  • Ask the blind manhe saw it too.
  • Google este orb

Prin intermediul funcției de Direcții LIve, aceștia pot obține direcții pas cu pas de genul direcțiilor de tip GPS pentru întreaga călătorie, ba chiar să primească alerte pentru coborârea la momentul potrivit din autobuz. Impactul — Perspective de la utilizatorii Moovit după un an During the past year Moovit has received feedback from all corners of the globe about the integrated accessibility features.

Încorporarea funcțiilor de accesibilitate este importantă pentru noi la Ajuta orb și căutăm mereu noi modalități de a intensifica utiliatea aplicației.

100 de viziuni este 1 refacerea vederii de către bolotov

Dacă ai idei despre cum putem ajuta mai multe persoane prin aplicație, trimite-ne un feedback pe adresa support moovitapp.